top of page

Over SyndicBureau

Deskundig en professioneel

Eline van Lier is bestuurder van SyndicBureau.


Na een opleiding Vastgoed – Makelaar aan Hogeschool Gent, is Eline begonnen met de zelfstandige BIV-stage in 2012 te Gent. Na de stage en de verplichte examens voor het BIV is Eline naar de westkust verhuisd om daar zowel zelfstandig als in dienstverband verder de kennis van het vak op te doen.
 

De interesse en passie voor het syndicschap kwam meer en meer naar voor. Na verschillende jaren te werken in de sector was het tijd voor de volgende stap: een eigen bureau met specialisatie: Syndic.

Vandaag hebben wij gebouwen in beheer op verschillende locaties in Vlaanderen: Waregem, Nieuwpoort, Oostende, Middelkerke,…

Waarom kiezen voor SyndicBureau?

Uw gebouw wordt door 1 persoon in beheer genomen, geen verwarring bij communicatie, uitvoeren van werken, …

 

Wat mag u verwachten?

De wettelijke & standaard taken, onze beheerders staan in voor het stipt nakomen van alle wettelijke en standaard    taken van een syndicus. Maar wij gaan ook verder dan dat wat "verplicht" is. Vanuit onze ervaring binnen het bouw-  en verzekeringstechnische gebeuren kunnen wij u ook bijstaan voor tal van aanvullende taken. Professioneel en op  basis van duidelijke afspraken!

Wij zorgen voor een top administratief, financieel & technisch beheer van uw gebouw, met een correcte service.

Elk dossier is uniek, heeft zijn eigen boekhouding en aanpak nodig. Beschikbaarheid, samenwerking en  transparantie zijn geen lege woorden.

bottom of page